How life happens...

De emotionele werking van Steranijs

StarAnise 1

Steranijs ondersteunt een gezonde spijsvertering en is daarom ook het hoofdbestandsdeel van doterra ZenGest.

Algemene werking:
- Ondersteunt een gezonde spijsvertering
- Helpt bij een sterk immuunsysteem
- Ondersteunend bij een gezonde cellulaire functie
- Werkt ontspannend
- Smaakmaker in voedsel en dranken

Tips voor gebruik:
- Doe één druppel olie etherische olie in de thee en neem even een rustmoment.
- Gebruik 1-2 druppels olie samen met een basisolie voor een rustgevende massage.
- Neem 1-2 druppels in met een Veggie Capsule om een ontspannen gevoel te bevorderen.
- Gebruik de olie in een diffuser. Mix met bloem- en houtachtige oliën om een aardende en emotioneel balancerende ervaring te creëren.

Toepassingsmethoden:
- Topisch (Op de huid)
- Aromatisch
- Inwendig

Hoe herken je de kwaliteit van essentiële oliën?

Read More

Natuurlijke bescherming tegen insecten

Read More

Burnout is weer helemaal in

Read More

The Power of Clarity

Op donderdagavond 16 november 2017 zal EFT Master Carol Look een lezing (2,5 uur) geven.

Je zult tijdens deze lezing veel leren over het ontstaan en de toepassing van deze succesvolle stress-release techniek en ook hoe je EFT goed op jezelf kunt toepassen om stress, spanningsklachten en emotionele conflicten snel en effectief aan te pakken.

Deze lezing vormt een prachtige introductie op EFT (Emotional Freedom Techniques) en tevens leg je deze avond een goede basis voor de workshops: Carol zal laten zien hoe je EFT kunt inzetten om in korte tijd doorbraken en meer succes in je leven en bedrijf te creëren.

Over Carol Look

EFT-master Carol Look is een Amerikaanse topcoach, auteur en veelgevraagd spreker. Ze ontwikkelde de baanbrekende coachingsmethode: “The Yes Code”. Carol behoort tot een van de eersten die van Gary Craig, de grondlegger van Emotional Freedom Techniques, de titel EFT-master heeft ontvangen. Ze geeft workshops in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa.

Carol Look werkt al 18 jaar met EFT en staat bekend om haar enorme expertise en deskundigheid. Daarnaast is ze geschoold in de psychoteherapie en klinische hypnose. Ze is een expert in het coachen en helpen van mensen die vastzitten in oude patronen en deze op een snelle en effectieve manier willen doorbreken. Velen zullen haar al kennen als prominente spreker op de jaarlijks terugkerende Tapping World Summit.

Door je op te geven voor de workshop ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Het is niet toegestaan opnames van de workshops te maken.Na aanschaf van de tickets is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen.In geval van annulering van het event door omstandigheden die buiten de macht van de organisatie liggen, zult u uw ticketprijs retour ontvangen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor overige kosten.

eft tapping points 370Praktische informatie

Lezing The Power of Clarity met EFT-master Carol Look

Wanneer: 16 november 2018: 19-21.30 uur

Locatie: De Burgerij, Dusseldorperweg 103, Limmen

Taal: Engels

Ticketprijs: €45 incl. btw

Detox je huishouden

Read More

Heeft het leven met jou ook andere plannen?

Je hebt dat vast ook wel eens gehad. Dat je dacht dat je iets ècht nooit ging doen en dat het leven het toch midden voor je neus op de weg zet.

In mei 2015 had ik inmiddels twee jaar de webshop blizwellness.com Daarin verkocht ik ondermeer diffusers (verstuivers) voor etherische oliën en op een dag dacht ik: “Ik zou daar eigenlijk hele mooie oliën bij moeten verkopen!” In die tijd gebruikte ik één olie per dag, Eucalyptus. Dat druppelde ik voor het slapen gaan op mijn kussen en dat vond ik zalig voor mijn luchtwegen. Ik had het idee dat het merk goed was, dus ik belde ze op om te horen of ik dat merk kon gaan verkopen (achteraf een heel dom idee, want je kunt dat merk op iedere hoek kopen). Binnen een halve minuut was ik daar al met die fabrikant uit, want dan moest ik van ieder geurtje 30 stuks op voorraad nemen. Dat was out of the question voor mij. Teleurgesteld was ik wel, want nu was ik terug bij nul en een echt EO-expert was ik op dat moment dan ook weer niet. Het leven hielp me een beetje…

Twee dagen later zie ik een post op FB van een vriendin die op dat moment nog geen vriendin was, je kent het wel, dat zij in doTERRA zat en ze bood aan een proefflesje op te vragen. Dat heb ik meteen gedaan, twee zelfs: een voor de luchtwegen en een rustgevende. De volgende dag vond ik ze keurig in de brievenbus. Ik was heel excited en heb ze meteen uitgeprobeerd. En het was toen dat ik me realiseerde dat er nog iets heel anders aan EO’s is, een extra dimensie, en die dimensie noem ik frequentie: deze oliën zijn zo puur, dat met het gebruik er van word je er ook heel blij van! Met het feit dat ik zo veel of weinig kon bestellen als ik wilde, was de kogel binnen een dag door de kerk.

Tegen de optie om deze oliën te gaan verkopen (ze worden via direct sales in de markt gezet omdat het een redelijk complex product is) zei ik een pertinente NEE. Ik had een aantal minder goede ervaringen gehad in direct sales, dus ik liet weten deze oliën alleen via mijn webshop te willen aanbieden. Zo’n vier maanden later vraagt een andere FB-vriendin mij naar de AromaTouch Techniek training. Daar had ik nog nooit van gehoord, maar door het woord training gingen mijn oren natuurlijk flapperen. Wellicht leuk voor Bliz Events… Kendra uit Amerika wilde daar graag voor overkomen, dus dat maakte het nog leuker. Ik verdiende er niks aan, maar in het ergste geval was het promotie voor de oliën. Binnen twee weken was de training uitverkocht en eind november was het dan zover. Kendra gaf ’s ochtends de training en demonstratie. ’s Middags gingen de deelnemers op elkaar aan de gang met de oliën. En wat schetst mijn verbazing? Na de training heb ik 18 mensen bij me staan die graag een pakket oliën willen aanschaffen. Soms heeft het leven andere plannen met ons dan die we zelf hebben... En gelukkig was ik wijs genoeg om dat te zien en te buigen.

Inmiddels had ik voldoende ervaring met het bedrijf dat echt mijn hart gewonnen had. Ze doen maatschappelijk heel veel goed werk in de landen waar ze hun grondstoffen van betrekken, de eigenaren voelen bezield en integer en ze geven heel veel cadeautjes weg aan trouwe klanten :)

Het heeft nog zeker een half jaar geduurd voordat ik echt presentaties ging geven. Eerst 1-op-1 en toen later voor groepen. Ik had geen idee dat ik het zó leuk zou vinden. Ik ontmoet mensen die ik nog niet eerder heb ontmoet, op mooie plaatsen in Nederland en ik mag de hele dag bezig zijn met deze prachtige producten. En voor dat eerste heb ik toch heel wat moeten overwinnen, en er is geen twijfel in mijn hoofd dat de oliën daarbij geholpen hebben. Als het voor mij als sales voelde, zou ik het niet kunnen, maar ik voel dat ik iedere keer met andere mensen deze oliën aan het delen ben en mensen blij maak met krachtige alternatieven voor hun gezondheid.

Leiderspositie in de aanbieding
Wellicht ben jij ook werkzaam in de gezondheids- en wellnessbusiness of misschien heb je er een passie voor en wil je wel een (neven)inkomen verwerven op residuele basis (een inkomen dat je genereert voor lange termijn met een eenmalige inspanning). Ik heb een leiderschapspositie in de aanbieding waardoor je met een voorsprong begint. Heb jij een groot of interessant netwerk en heb je hier zin in, neem contact met me op!

“Als werk je hobby is, werk je nooit!"





 
Dit blog is bedoeld om te informeren en inspireren. Als je ziek bent, consulteer altijd een arts. Eventuele claims die worden gedaan zijn niet goedgekeurd door de betreffende instanties.


bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook
 

Welkom op mijn blog!
Hier hoop ik je te inspireren met mijn ontdekkingsreizen op het gebied van bliss, gezondheid en bewustzijn. Een reactie van jou vind ik leuk!

 

Wat fijn dat je mijn site bezoekt!
 

Ik ben Liesbeth. Mijn passie is bewustwording en -making, van de binnen- en buitenwereld, om gezondheid, balans en geluk te vinden.
Mag ik jou ook inspireren?
 
 

Liesbeth Bakker Profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf
en terug naar de natuur.

tickets

Bliz Newz

Aanbiedingen, nieuwtjes, cadeautjes of inspiratie van ons of anderen, ontvang je via onze Bliz Newz.
captcha 

Logo BE small

Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40