Detox je huishouden

De emotionele werking van Steranijs

StarAnise 1

Steranijs ondersteunt een gezonde spijsvertering en is daarom ook het hoofdbestandsdeel van doterra ZenGest.

Algemene werking:
- Ondersteunt een gezonde spijsvertering
- Helpt bij een sterk immuunsysteem
- Ondersteunend bij een gezonde cellulaire functie
- Werkt ontspannend
- Smaakmaker in voedsel en dranken

Tips voor gebruik:
- Doe één druppel olie etherische olie in de thee en neem even een rustmoment.
- Gebruik 1-2 druppels olie samen met een basisolie voor een rustgevende massage.
- Neem 1-2 druppels in met een Veggie Capsule om een ontspannen gevoel te bevorderen.
- Gebruik de olie in een diffuser. Mix met bloem- en houtachtige oliën om een aardende en emotioneel balancerende ervaring te creëren.

Toepassingsmethoden:
- Topisch (Op de huid)
- Aromatisch
- Inwendig

Hoe herken je de kwaliteit van essentiële oliën?

Read More

Natuurlijke bescherming tegen insecten

Read More

Burnout is weer helemaal in

Read More

The Power of Clarity

Op donderdagavond 16 november 2017 zal EFT Master Carol Look een lezing (2,5 uur) geven.

Je zult tijdens deze lezing veel leren over het ontstaan en de toepassing van deze succesvolle stress-release techniek en ook hoe je EFT goed op jezelf kunt toepassen om stress, spanningsklachten en emotionele conflicten snel en effectief aan te pakken.

Deze lezing vormt een prachtige introductie op EFT (Emotional Freedom Techniques) en tevens leg je deze avond een goede basis voor de workshops: Carol zal laten zien hoe je EFT kunt inzetten om in korte tijd doorbraken en meer succes in je leven en bedrijf te creëren.

Over Carol Look

EFT-master Carol Look is een Amerikaanse topcoach, auteur en veelgevraagd spreker. Ze ontwikkelde de baanbrekende coachingsmethode: “The Yes Code”. Carol behoort tot een van de eersten die van Gary Craig, de grondlegger van Emotional Freedom Techniques, de titel EFT-master heeft ontvangen. Ze geeft workshops in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa.

Carol Look werkt al 18 jaar met EFT en staat bekend om haar enorme expertise en deskundigheid. Daarnaast is ze geschoold in de psychoteherapie en klinische hypnose. Ze is een expert in het coachen en helpen van mensen die vastzitten in oude patronen en deze op een snelle en effectieve manier willen doorbreken. Velen zullen haar al kennen als prominente spreker op de jaarlijks terugkerende Tapping World Summit.

Door je op te geven voor de workshop ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Het is niet toegestaan opnames van de workshops te maken.Na aanschaf van de tickets is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen.In geval van annulering van het event door omstandigheden die buiten de macht van de organisatie liggen, zult u uw ticketprijs retour ontvangen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor overige kosten.

eft tapping points 370Praktische informatie

Lezing The Power of Clarity met EFT-master Carol Look

Wanneer: 16 november 2018: 19-21.30 uur

Locatie: De Burgerij, Dusseldorperweg 103, Limmen

Taal: Engels

Ticketprijs: €45 incl. btw

Detox je huishouden

Read More

Detox je huishouden

Er sluipen toch heel wat giftige sluipmoordenaars rond in een mensenleven. Een kritische blik in het gootsteenkastje of in je badkamerlade zet ons met de voeten op de aarde. Maar dat niet alleen. Wist je dat de lijm waarmee je tapijt is vastgelijmd uitermate giftig is? En wat te denken van allerhande geurverfrissers die in een gemiddeld huishouden een plaats hebben. Zelfs iets als een gezellige kaars of het branden van de open haard kan tot ongewenste stoffen in je huis leiden.

Wat gebruikt een normaal persoon zoal op een dag dat belastend is?

schoonmaakochtend:
- chemische douchegel
- commerciële shampoo & conditioner
- tandpasta met fluoride, parabenen, etc
- commerciële gezichtsverzorging c.q. scheermiddelen
- belastende deodorant
- chemische make-up
- nagellak
- chemisch parfumpje
- lekker geurend maar o zo chemische handzeep
- kleren aan die chemisch of belast zijn gestoomd of gewassen
- gebleekte tampons
- chloor in de wc
- voedingssupplementen van de drogist
- medicatie voor het een of ander
- electrosmog van alle elektronische apparatuur
- lucht’verfrisser’ in auto
- etc.

middag:
- stralingsbelasting
- plastic bekers op het werk
- chemische geurverfrissers op het toilet
- commerciële zeep in de wc
- chemische schoonmaakmiddelen
- uitlaatgassen in het verkeer
- etc.

avond: 
- afwassen met een lekker ‘fris’ afwasmiddel
- commerciële reinigingsmiddelen voor gezicht
- dezelfde tandpasta, zeep, etc
- slapen in lakens die met chemische zepen zijn gewassen en gespoeld
- wierook
- etc. etc.

En deze opsomming laat nog alle belastende drank en voeding buiten beschouwing. Krijg je een beetje een idee aan hoeveel gifstoffen we op een dag blootstaan? Zou je lichaam er niet heel blij van worden als je een huishoudelijke detox zou doen? Er zijn namelijk veel natuurlijke alternatieven. Je huid is je grootste orgaan. Als je een natuurzuivere douchegel gebruikt die je lichaam niet belast maar ondersteunt, neem je al een gezonde stap voor jezelf. En als je dan toch bezig bent, probeer eens een natuurzuivere shampoo en kijk gewoon eens hoe dat voelt als je die twee of drie maanden gebruikt.
 
Immune Booster KitVervang de kunststof bakjes in je huis door hout en glas en ervaar eens bewust hoe dat voor je voelt. Er zijn handzepen die slechte bacteriën doden, maar ook de goede laten leven. Waarvan je handen niet uitdrogen, omdat er heel zachte en natuurlijke reinigende stoffen in zitten. Met dezelfde ingrediënten worden ook schoonmaakmiddelen (en tandpasta) gemaakt die je keukenblad en badkamer niet alleen blinkend schoon maken, maar ook een heerlijk natuurlijke geur achterlaat van citrus, kaneel en kruidnagel. Subtiele geuren recht uit de natuur die al je zintuigen strelen en je stemming liften en die je diep mag inademen, omdat het een weldaad is voor je longen en de rest van je lichaam. Vervang het plastic speelgoed van je kleine eens door houten speelgoed. Geef je kind wat langer borstvoeding als het kan en warm het kindereten niet op in de magnetron maar au-bain-marie.

Veel wierook is niet natuurzuiver, net als etherische oliën trouwens, en is daarnaast is de rook belastend voor de longen. Het verstuiven van zuivere essentiële oliën is heel fijn voor het ademhalingssysteem. Daarnaast reinigt het de lucht en voorziet het de hele ruimte van een zalig, etherisch aroma met een emotionele uitwerking die je op ieder moment van de dag zelf kunt kiezen. ’s Ochtends Wild Orange met Pepermunt om een frisse start te maken, een pick me up om 16 uur met Citrus Bliss en ’s avonds Lavendel of Serenity om te ontspannen en het lichaam op de nacht voor te bereiden. Probeer het eens een maand en kijk eens of je een verschil ervaart als je veel meer natuurzuivere producten gaat gebruiken. Ik geef het je op een briefje: je wilt nooit meer terug!

detox1 
Dit blog is bedoeld om te informeren en inspireren. Als je ziek bent, consulteer altijd een arts. Eventuele claims die worden gedaan zijn niet goedgekeurd door de betreffende instanties.


bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook

Welkom op mijn blog!
Hier hoop ik je te inspireren met mijn ontdekkingsreizen op het gebied van bliss, gezondheid en bewustzijn. Een reactie van jou vind ik leuk!

 

Wat fijn dat je mijn site bezoekt!
 

Ik ben Liesbeth. Mijn passie is bewustwording en -making, van de binnen- en buitenwereld, om gezondheid, balans en geluk te vinden.
Mag ik jou ook inspireren?
 
 

Liesbeth Bakker Profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf
en terug naar de natuur.

tickets

Bliz Newz

Aanbiedingen, nieuwtjes, cadeautjes of inspiratie van ons of anderen, ontvang je via onze Bliz Newz.
captcha 

Logo BE small

Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40