Vaccinaties... Wel of niet?

The Truth about Vaccines

Vandaag is de live streaming van de 7e en laatste aflevering van The Truth about Vaccines online. Ik was heel benieuwd wat Ty Bollinger in deze serie aan de orde zou brengen, want zijn eerdere serie The Truth about Cancer heeft voor heel wat commotie gezorgd!

Vaccinaties hebben al langer mijn aandacht vanwege het grote vraagteken dat ik zet bij een medicijn dat metalen als kwik en aluminium bevat, wat gekende neurotoxines zijn!! In sommige vaccins zit zelfs glyfosaat, je weet wel, de stof die in Monsanto’s RoundUp zit en door de EU pas als veilig is bevonden, maar alle leven in water doodt. Wist je dat er verder latex in zit, cellen van dode foetussen, apen en andere dieren? Is je eerste reactie dat deze stoffen je gezondheid zullen versterken of afbreken?

De serie was bijzonder shocking voor mij en raakte me recht in mijn hart. Ik kon het regelmatig niet droog houden en raad iedereen aan om ernaar te kijken. We kennen immers allemaal vrouwen, babies, kleuters en tieners die vanaf dag 1 van hun leven hier op aarde vaccinaties aangeboden krijgen en nu willen ze zelfs gaan vaccineren bij zwangere vrouwen. Het is belangrijk om een goede afweging te maken of en welke vaccinaties je wilt geven en om toelichting te vragen over de ingrediënten van het vaccin en wat de bijwerkingen zijn. Laat je niet ompraten, laat je voorlichten. Een vaccin kun je niet meer terugdraaien. Sterker nog, er zijn vaccins die over worden gedragen op latere generaties!

Autisme
In de serie wordt ondermeer benoemd dat er meer tienermeisjes sterven aan het HPV-vaccin dan dat er sterven aan baarmoederhalskanker, waar het vaccin tegen zou moeten beschermen! Meest shockende feiten vond ik dat de firma’s die de vaccins maken immuun zijn, zij kunnen niet worden aangeklaagd, en de schrikbarende realiteit van het gebrek aan degelijk onderzoek naar de gevolgen van vaccinaties. Er is geen langlopend onderzoek naar het effect van vaccinaties. Het vermoeden is dat 1 op de 60 kinderen autisme ontwikkelt naar aanleiding van vaccinaties wat voortkomt uit het onderzoek dat bezorgde artsen in eigen hand hebben genomen.

Geboorte en net daarna
Een andere eyeopener is dat een vaccin niet nodig is bij iemand met een goed werkend immuunsysteem en vaak niet werkt bij mensen met een laag immuunsysteem. Waar zijn we toch vergeten hoe magisch ons lichaam is geschapen? In de ideale situatie komt een baby op natuurlijke wijze ter wereld, door het geboortekanaal, en krijgt daar van alle natuurlijke bacteriën die zich daar bevinden al een eerste ‘immuunshot’, ontwikkeld door Moeder Natuur zelf. Vervolgens is het belangrijk dat babies indien mogelijk moedermelk krijgen. In de moedermelk zitten alle stoffen die het immuunsysteem van de kleine opbouwen, waaronder Transfer factors. Wanneer zijn we gaan geloven dat de babypoedermelk gemaakt door Nestlé beter is voor onze kinderen dan moedermelk?! Het wonder van het leven zit zo perfect in elkaar, als we de natuurlijke gang maar zouden volgen.

Hoe versterk je je immuunsysteem?
En als je van de borst af bent, hoe onderhoud je dan je immuunsysteem? Door te zorgen voor een gezond dieet. Een gezond dieet bestaat uit verse groenten en fruit, gezonde vetten, volwaardig voedsel liefst biologisch. Alles wat bewerkt is zoals magere melk, zonder suiker (maar mèt chemische zoetstoffen), light (maar mèt een chemische cocktail om er toch wat smaak aan te geven), witte bloem, zou je hard van weg moeten lopen. Halfproducten en eindfabrikaten bevatten meestal conserveermiddelen, smaakstoffen en E-nummers. Dat is geen voedsel en het lichaam weet niet wat het daar mee moet doen. Ga alsjeblieft weer etiketten lezen en maak gezonde keuzes. Verder blijkt dat veel ziekten wereldwijd zijn verdwenen door het verbeteren van hygiëne, schoon water en voedsel. Vermijd toxines waar je kunt.

Alternatieven
In de laatste aflevering vandaag komen alternatieven aan bod voor het vaccinatieprogramma. En die zijn er gelukkig.
  • Het ‘friendly vaccination plan’. Deze artsen geven de helft van het aantal voorgeschreven vaccinaties en stellen ze uit. Dus niet ‘Welkom op aarde en bam, hier is je eerste vaccinatieshot!’ Polio geven ze niet meer, omdat die ziekte niet meer voorkomt in de VS. Hepatites B geven ze pas rond de 12 jaar omdat je er dan aan kunt worden blootgesteld (wordt overgedragen door coïtus) en de vaccinaties met aluminium stellen ze zo lang mogelijk uit.
  • Homeoprophylaxis is een homeopatisch extract dat wordt gebruikt om het lichaam op een natuurlijke manier te activeren om op te treden tegen ziektes. Er zijn verschillende landen waar allopatische en complementaire artsen samenwerken, ondersteund door de overheid, om homeoprophylaxis toe te dienen aan mensen in gevallen van epidemieën alsook door het jaar heen om mensen gratis (!) te beschermen zoals bijvoorbeeld in India wordt gedaan.
  • Essentiële oliën die effectief zijn ingezet in ondermeer WOI tegen longontsteking, kinkhoest en koudvuur zijn ondermeer Oregano, Tijm en Lemongrass (Citroengras). De synergetische samenwerking van Kruidnagel Kaneel, Eucalyptus, Rozemarijn en Wild Orange werkt, alleen al als aromatherapie, bij ondermeer de griep en de pest. Deze oliën hebben een zeer sterke antibacteriële en antivirale werking. Laat doTERRA hier nu net een kant en klare blend van hebben: On Guard Protective Blend. Deze houdt mij tot nog toe iedere winter gevrijwaard van griepvirussen!
  • Er zijn ook dieetaanbevelingen die ondermeer zouden helpen om de gevolgen van autisme te verzachten. Hiervoor verwijs ik je graag naar de documentaire


ImmunityHet zal niemand verbazen dat vaccinaties (medicatie) een business is van onvoorstelbaar groot formaat. Er zijn 140 nieuwe vaccins in ontwikkeling en deze vaccins richten zich vooral op ouderen. 140 vaccins, ik wist niet dat er zoveel alarmerende ziektes rondgingen uberhaupt, maar die zullen nog wel volgen. In Amerika zijn vaccinaties verplicht en komt iemand er alleen onderuit door de burgerlijke ongehoorzaamheid van verpleegsters en artsen (“Er zijn in de gemeenschap meer sinaasappels gevaccineerd dan mensen"). Als ouders hun kinderen aluminium of kwik in hun eten zouden geven, zouden ze in de gevangenis belanden, maar in een vaccin is het kennelijk wel gezond. De Amerikaanse media verdedigt met hand en tand de veiligheid van vaccins. Ty Bollinger stelt terecht de vraag in de afsluiting wat er over is gebleven van America the Free als mensen niet eens zelf kunnen bepalen wat er in hun lichaam komt.

Het lichaam is een magisch intelligent apparaat dat we te vaak onderschatten. Geef het de juiste voeding, luister naar je intuïtie en het zal wonderen voor je verrichten!

"Natural immunity will prevail every time.” Dr. Jack Wolfson 


Met dank aan o.a.:
Ty & Charlene Bollinger - producers van The Truth about Vaccines
Dr Andrew Wakefield - klokkeluider over de veiligheid van vaccinaties
Robert F. Kennedy - auteur van Thimerosal: Let the Science Speak 
Dit blog is bedoeld om te informeren en inspireren. Als je ziek bent, consulteer altijd een arts. Eventuele claims die worden gedaan zijn niet goedgekeurd door de betreffende instanties.


bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook
 

Welkom op mijn blog!
Hier hoop ik je te inspireren met mijn ontdekkingsreizen op het gebied van bliss, gezondheid en bewustzijn. Een reactie van jou vind ik leuk!

 

Wat fijn dat je mijn site bezoekt!
 

Ik ben Liesbeth. Mijn passie is bewustwording en -making, van de binnen- en buitenwereld, om gezondheid, balans en geluk te vinden.
Mag ik jou ook inspireren?
 
 

Liesbeth Bakker Profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf
en terug naar de natuur.

tickets

Bliz Newz

Aanbiedingen, nieuwtjes, cadeautjes of inspiratie van ons of anderen, ontvang je via onze Bliz Newz.
captcha 

Logo BE small

Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40