Natuurlijk middel tegen griep

De emotionele werking van Steranijs

StarAnise 1

Steranijs ondersteunt een gezonde spijsvertering en is daarom ook het hoofdbestandsdeel van doterra ZenGest.

Algemene werking:
- Ondersteunt een gezonde spijsvertering
- Helpt bij een sterk immuunsysteem
- Ondersteunend bij een gezonde cellulaire functie
- Werkt ontspannend
- Smaakmaker in voedsel en dranken

Tips voor gebruik:
- Doe één druppel olie etherische olie in de thee en neem even een rustmoment.
- Gebruik 1-2 druppels olie samen met een basisolie voor een rustgevende massage.
- Neem 1-2 druppels in met een Veggie Capsule om een ontspannen gevoel te bevorderen.
- Gebruik de olie in een diffuser. Mix met bloem- en houtachtige oliën om een aardende en emotioneel balancerende ervaring te creëren.

Toepassingsmethoden:
- Topisch (Op de huid)
- Aromatisch
- Inwendig

Hoe herken je de kwaliteit van essentiële oliën?

Read More

Natuurlijke bescherming tegen insecten

Read More

Burnout is weer helemaal in

Read More

The Power of Clarity

Op donderdagavond 16 november 2017 zal EFT Master Carol Look een lezing (2,5 uur) geven.

Je zult tijdens deze lezing veel leren over het ontstaan en de toepassing van deze succesvolle stress-release techniek en ook hoe je EFT goed op jezelf kunt toepassen om stress, spanningsklachten en emotionele conflicten snel en effectief aan te pakken.

Deze lezing vormt een prachtige introductie op EFT (Emotional Freedom Techniques) en tevens leg je deze avond een goede basis voor de workshops: Carol zal laten zien hoe je EFT kunt inzetten om in korte tijd doorbraken en meer succes in je leven en bedrijf te creëren.

Over Carol Look

EFT-master Carol Look is een Amerikaanse topcoach, auteur en veelgevraagd spreker. Ze ontwikkelde de baanbrekende coachingsmethode: “The Yes Code”. Carol behoort tot een van de eersten die van Gary Craig, de grondlegger van Emotional Freedom Techniques, de titel EFT-master heeft ontvangen. Ze geeft workshops in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa.

Carol Look werkt al 18 jaar met EFT en staat bekend om haar enorme expertise en deskundigheid. Daarnaast is ze geschoold in de psychoteherapie en klinische hypnose. Ze is een expert in het coachen en helpen van mensen die vastzitten in oude patronen en deze op een snelle en effectieve manier willen doorbreken. Velen zullen haar al kennen als prominente spreker op de jaarlijks terugkerende Tapping World Summit.

Door je op te geven voor de workshop ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Het is niet toegestaan opnames van de workshops te maken.Na aanschaf van de tickets is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen.In geval van annulering van het event door omstandigheden die buiten de macht van de organisatie liggen, zult u uw ticketprijs retour ontvangen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor overige kosten.

eft tapping points 370Praktische informatie

Lezing The Power of Clarity met EFT-master Carol Look

Wanneer: 16 november 2018: 19-21.30 uur

Locatie: De Burgerij, Dusseldorperweg 103, Limmen

Taal: Engels

Ticketprijs: €45 incl. btw

Detox je huishouden

Read More

Waarom kiezen voor een natuurlijk middel tegen griep?

Het aantal mensen dat een griepprik haalt, daalt, ook dit jaar weer. Een goede zaak aangezien niet is aangetoond dat de griepprik daadwerkelijk helpt. Een ander item in het RTL Nieuws over het VUMC in Amsterdam dat echte moedermelk gaat inslaan voor couveuse kinderen die dit om welke reden dan ook niet van hun moeder kunnen krijgen, trok een poos geleden ook mijn aandacht. Er zijn moeders die ‘overproduceren’ en bereid zijn dit af te staan. Prachtig idee. Het afdelingshoofd van het ziekenhuis wist hierbij te vermelden dat „kinderen de vetten en eiwitten van echte moedermelk veel beter kunnen opnemen dan die van fabrieksmelk.” Daar hadden ze onderzoek naar gedaan. Applaus. Daarnaast is het zo, maar dat werd niet genoemd, dat in moedermelk stoffen zitten die het immuunsysteem van een baby opbouwen. Nogal belangrijk!

Ik heb het geluk dat mijn moeder 45 jaar geleden al 'alternatieve denkbeelden' had. In ons gezin groeiden we grotendeels vegetarisch op, als we ziek waren werden er middelen in huis gehaald van ondermeer A. Vogel en VSM en mijn moeder kocht toen al etenswaren die zo natuurlijk mogelijk waren en dus zo min mogelijk bewerkt en toevoegingen bevatten als conserveermiddelen en E-nummers. Minder feit: we aten regelmatig dingen als brandnetelsoep van brandnetels die we op de zondagwandeling zelf hadden geplukt. Dat niet iedereen dit voordeel heeft gehad, besef ik me terdege. Vandaar dat ik aan dit soort zaken ook met regelmaat aandacht besteed op mijn persoonlijke Facebookpagina, want naar mijn mening moet iedereen dit weten om bewuste keuzes te kunnen maken.

Er zijn dus positieve veranderingen gaande!

Waarom werkt een natuurlijk middel beter dan een chemisch geneesmiddel? Het is mijn stellige overtuiging dat de natuur in alles voorziet wat we nodig hebben. De natuur is Gods creatie. Als je er over nadenkt, zijn de cyclussen van de natuur perfect: dag en nacht, de seizoenen, het zelfgenezend vermogen van de mens als we bijvoorbeeld een wond hebben, de verwekking en geboorte van een kind. Als je er werkelijk over nadenkt, kun je alleen maar in verwondering zijn in al je nederigheid. Tuurlijk gebeuren er ook heftige zaken in de natuur, zoals orkanen en overstromingen. De natuur zal altijd de balans willen herstellen waar wij die als mens hebben verstoord met onze huidige levensstijl. Actie is reactie en de evolutie gaat zijn eigen weg.

De essentiële oliën van doTERRA bijvoorbeeld, waar ik de afgelopen 1,5 jaar zo verslingerd aan ben geraakt, zijn oliën die uit het wild worden gewonnen (dus ook niet met biologische middelen worden bespoten) en 100% puur in een flesje gaan. Daar wordt niets aan toegevoegd. Daar komt geen menselijk ingrijpen aan te pas en daar juich ik tegenwoordig over! De natuur in al zijn diversiteit aan planten, bomen, bloemen, grassen, biedt zo’n breed scala aan geneesmiddelen en totdat de farmaceutische industrie werd opgezet in de vorige eeuw, werd dit gebruikt als iemand ziek was. Zoals de oude tradities dat tot op heden nog steeds doen en een groeiend aantal mensen in de Westerse landen. We beginnen de kracht van de natuur opnieuw te omarmen.

De farmaceutische industrie is een van de grootste industrieën die er wereldwijd bestaan. Dat heeft enorme financiële implicaties en belangen en een zeer sterke lobby. Een bedrijf wil dat je klant wordt en klant blijft. Datzelfde geldt voor Bliz Wellness. Ik wil dat je de producten koopt, gaat proberen, enthousiast wordt en terugkomt voor meer. Dat is op zich onschuldig met de producten die wij aanbieden, omdat die daadwerkelijk bijdragen aan een gezonder leven. Maar farmaceutische bedrijven, waarvan nu zelfs tv reclames lopen, willen helaas hetzelfde. En wanneer ben je het langst klant? Als je nooit echt beter wordt van al die chemisch bedachte producten die in laboratoria worden gecreëerd door mensen met een zeer beperkte intelligentie. Er worden zelfs pillen bedacht die je moet nemen om een ander middel te kunnen gebruiken (maagbeschermers bijvoorbeeld). Gelukkig worden mensen steeds bewuster dat prikken, pillen en chemo’s vaak meer kwaad doen dan goed. Is het werkelijk een verrassing dat iets dat ‘man made’ is minder goed door het lichaam wordt opgenomen en verwerkt dan iets dat rechtstreeks uit de natuur komt, van de maker die jou en mij ook heeft gecreëerd? De natuur en de mens zijn van dezelfde substantie gemaakt. Ze spreken dezelfde taal. Ze zijn vloeibaar met elkaar. Dat is waarom ze perfect samenwerken.

Mijn missie is om mensen terug te brengen naar deze kennis en daar een bijdrage in te leveren, hoe klein ook. Als jij dit ook belangrijk vindt, wil je dit blog misschien delen op jouw social media, zodat we dit met een gezamenlijk ripple effect sneller mogen bereiken.

Ik wens je een leven toe vol gezondheid en vitaliteit!


Mij persoonlijk helpen de On Guard olie en softgels om alle griepgolven te omzeilen. Misschien ook iets voor jou?


bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook
 

Welkom op mijn blog!
Hier hoop ik je te inspireren met mijn ontdekkingsreizen op het gebied van bliss, gezondheid en bewustzijn. Een reactie van jou vind ik leuk!

 

Wat fijn dat je mijn site bezoekt!
 

Ik ben Liesbeth. Mijn passie is bewustwording en -making, van de binnen- en buitenwereld, om gezondheid, balans en geluk te vinden.
Mag ik jou ook inspireren?
 
 

Liesbeth Bakker Profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf
en terug naar de natuur.

tickets

Bliz Newz

Aanbiedingen, nieuwtjes, cadeautjes of inspiratie van ons of anderen, ontvang je via onze Bliz Newz.
captcha 

Logo BE small

Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40