Algemene voorwaarden

Aanbiedingen

 

AromaTouch Techniek

AromaTouch® Techniek
De AromaTouch Techniek is een eenvoudige manier om ieder individu een krachtige ervaring te geven met essentiële oliën.

Doel van de AromaTouch Techniek
Iedereen die een passie heeft voor doTERRA essentiële oliën kan de AromaTouch Techniek, zoals ontwikkeld door Dr. David K. Hill D.C., toepassen om mensen een opbeurende essentiële olie ervaring te geven. Of je jong of oud bent, man of vrouw, iedereen kan de techniek leren en toepassen in de levens van degene waar ze om geven.

De AromaTouch Techniek Oliën
Iedere essentiële olie in de AromaTouch Techniek is geselecteerd voor zijn individuele aromatische eigenschappen en voor hun krachtige eigenschappen als ze worden gecombineerd.

De AromaTouch Techniek maakt gebruik van een specifieke handleiding en instructies voor zowel de dosering als de aanbrenging, wat het veilig en effectief maakt om het volledige scala van voordelen van de essentiële oliën tot je te nemen. De AromaTouch Techniek is zacht en kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid, zodat iedereen er de voordelen van kan plukken zonder dat het lichaam overweldigd wordt.

Zie hier de AromaTouch Techniek oliën.

De AromaTouch Techniek Bewegingen
Of het nou een handdruk of een knuffel is, alle fysieke aanrakingen hebben een andere betekenis. Zelfs bij het gebruiken van essentiële oliën, is er een verschil tussen een olie op iemands onderarm inwrijven of de tijd te nemen om hun algehele welzijn te verbeteren met de AromaTouch Techniek. Fysieke aanraking is net zo belangrijk in de AromaTouch Techniek als de aroma’s vanwege de enorm genezende werking.

Hoewel het belangrijkste doel van de behandeling is om de oliën aan te brengen en de ontvanger een essentiële olie ervaring te geven, gaat het bij de AromaTouch Techniek ook over het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau. De verbinding die door deze techniek wordt ontwikkeld, zijn gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger in een diepe staat van ontspanning te brengen.

Bekijk de instructie video’s van iedere beweging die in de AromaTouch Techniek wordt gebruikt.

Verschillende factoren die we in het dagelijks leven tegenkomen, hebben een impact op ons totale welzijn. Of je nou te maken hebt met een kind dat speciale individuele zorg nodig heeft of gefrustreerd is op school, een partner die stress op het werk heeft, of tieners die er helemaal doorheen zitten na hard trainen, de AromaTouch Techniek kan hulp bieden. De specifieke oliën die gebruikt worden in combinatie met de menselijke aanraking geven meervoudige voordelen. Welke situatie zich ook aandient, je kunt je bekrachtigd voelen dat je altijd de AromaTouch Techniek kunt toepassen.

De eerstvolgende AromaTouch Techniek training is op 23 mei in Limmen.


AromaTouch Techniek training

AromaTouchkitAromaTouch Techniek is een zeer bijzondere techniek ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft. Ze zijn zelfs zo puur dat het bij veel oliën mogelijk is om ze inwendig toe te passen.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch™ techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s CPTG® essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast voor een ongeëvenaarde ervaring. De oliën doen het werk.

De AromaTouch procedure

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematische stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 45 minuten per behandeling.

Wat levert de AromaTouch™ Techniek training op?

  • Een nieuwe en unieke behandelmethode als aanvulling op je huidige diensten.
  • De meest effectieve manier om natuurlijke essentiële olie met therapeutische waarde te gebruiken.
  • Natuurlijke en alternatieve techniek voor: stress vermindering, versterking van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase.

    AromaTouch techniek leren
    De workshop wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 20 personen. De AromaTouch techniek wordt veel geleerd aan massagetherapeuten, personal trainers en gezondheidswerkers. De workshop duurt ongeveer 7 – 8 uur. In deze workshop starten we met een algemene toelichting op de essentiële oliën van doTERRA. Je leert verder hands-on deze techniek te beheersen. Je krijgt demonstraties, een handboek en de AromaTouch kit met acht CPTG essentiële oliën: Balance, Lavendel, Melaleuca (Tea Tree), On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt. Je hebt geen massagekennis nodig om de AromaTouch Techniek te leren. 

    Lees hier wat eerdere deelnemers aan de AromaTouch Techniek Training er van vonden!


bigstock Woman Enjoying A Massage In A 3514255

Bij deelname aan deze workshop ontvang je:

- 45 min algemene essentiele olie presentatie
- 6 uur instructie & training door een gecertificeerde trainer*
- AromaTouch® kit t.w.v. € 146,00
- AromaTouch Techniek handleiding
- Instructies en gelegenheid tot zelf toepassen
- Certificering door doTERRA

*De training zal gegeven worden in het Nederlands. 

Praktische informatie
Datum: 25 januari '20 - 10 tot 17 uur 
Locatie: Stichting Welhoven, Vledderveen
Datum: 7 maart '20 - 10 tot 17 uur
Locatie: Heart House, Bussum
Trainer: Liesbeth Bakker
Investering: € 150 euro. Daarvoor ontvang je de AromaTouch oliekit met de 8 oliën, zoals boven genoemd, t.w.v. € 146
Aanmelden graag per mail. Zet daar bij op welke datum je wilt deelnemen. Bij aanmelding ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ga je een verplichting aan tot betaling.
Minimum aantal deelnemers: 8 Maximaal aantal deelnemers: 21


Voor al onze events gelden onze algemene voorwaarden. Als je je aanmeldt, betekent dit dat je hiermee akkoord gaat en verplicht je jezelf tot betaling.

 

The Power of the Heart


De film nog niet gezien? Bestel ‘m hier!Bekijk hier de clip over "Forgiveness" met Maya Angelou:

Forgiveness


„You will never be able to escape from your heart. So it is better to listen to what it has to say.” 
Paulo Coelho in The Power of the Heart

Met de titel The Power of the Heart verscheen in oktober 2014 zowel een boek als een film. Het boek is al in 70 talen uitgegeven, wat voor een eerste boek van een auteur onovertroffen is. In Nederland werden er in twee maanden tijd al meer dan 25.000 boeken verkocht. De prestigieuze Huffington Post verkoos The Power of the Heart als een van de meest hartverwarmende films van 2014!

poth trailer

 

The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, John Gray en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. 

Hij creëerde een boek én een film (met de regisseur van The Secret) met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

PH AllendePH ChopraPH AngelouPH DispenzaPH WilliamsonPH CoelhoPH GoodallPH WalschPH FrancisPH BeckwithPH ShimoffPH TollePH GrayPH ZukavPH ShrockPH SchachePH MartinPH McCratyOver Baptist de Pape, auteur van The Power of the Heart, producent van de film

Baptist de Pape
Baptist de Pape had rechten gestudeerd en stond op het punt een zeer lucratief contract te tekenen met een advocatenkantoor toen hij besloot dit toch niet te doen. Plotseling zag hij zichzelf niet zijn leven slijten in een grijs pak op de Zuidas. Wat wilde hij werkelijk met zijn leven, wat was zijn doel? Hij zat over zijn toekomst in en zag toen 'bij toeval' een gesprek tussen Oprah Winfrey en Eckhart Tolle op YouTube.

Oprah zei: „Ik denk dat er niets belangrijker is dan je realiseren wat het doel van het leven is.” Tolle antwoordde: „Prima als je jezelf afvraagt wat je van het leven wilt, maar wat wil het leven eigenlijk van jou? Om daarachter te komen moet je momenten van stilte in je leven toelaten, want stilte kan je laten ontsnappen aan de mentale herrie die wij ’denken’ noemen.”
Toen begon Baptist de Pape een zoektocht. Hij wilde antwoorden op levensvragen en bezocht alle iconen die je maar bedenken kunt: Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Isabel Allende, Maya Angelou, Paulo Coelho, Jane Goodall, Marianne Williamson, John Gray en vele anderen. Door het delen van hun ontroerende persoonlijke verhalen, wijsheden en inzichten, hebben deze leraren samen met De Pape een multidimensionaal, verhelderend beeld van het hart neergezet als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die ons denken ver overtreft.

Met grote spirituele en wetenschappelijke inzichten, presenteert The Power of the Heart fascinerend bewijs dat het hart meer is dan een fysiek orgaan. Het beschikt over een eigen intelligentie, in staat om jouw ideeën over geld, gezondheid, relaties en succes te transformeren. Deze inzichten begeleiden je naar de bijzondere krachten van het hart zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid, vergeving en liefde.

De onvergetelijke lessen van de grootste leraren in de wereld zullen je inspireren om jouw verborgen talenten te vinden, je innerlijke stem te horen en jouw hoogste doel in het leven te vinden. Deze prachtige en indrukwekkende film laat zien hoe je beperkingen kunt overwinnen en hoe je jouw hoogste potentieel kunt vervullen. Een ervaring die je helpt dit geschenk in je lichaam te ontdekken en herontdekken.

Bliz Events heeft de rechten verworven voor de Benelux bioscoopvertoningen van de indrukwekkende en belanghebbende film: The Power of the Heart. Liesbeth Bakker van Bliz Events over The Power of the Heart: „Het team heeft vijf jaar over deze film gedaan en het is alsof er geen betere tijd is voor deze film om uit te komen dan nu, met alle onrust in de wereld. Het belangrijkste dat de wereld nodig heeft, is mensen die wat meer beslissingen vanuit hun hart nemen. Als je naar deze film kijkt, gaat je hart open. En daarmee hoop ik dat heel veel mensen deze schitterende Nederlandse productie gaan zien.”


Wil jij een vertoning organiseren? Neem dan contact op via het contactformulier in de linker-kolom.

  • When the heart is cracked open, we access the most profound human secret of life, and that is the secret of your true identity. Neale Donald Walsch
tpoth behindthescenes


 Behind the scenes:


Check out the brand new 'behind the scenes' of The Power of the Heart!

Posted by The Power of the Heart on maandag 15 juni 2015

 Testimonials:

 

 De film nog niet gezien? Bestel ‘m hier!


doTERRA
De Kracht van Essentiële Oliën - 29 januari

by Kendra Bodine
Peppermint Oil Uses
Etherische olie is een kostbaar geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend wordt essentiële olie al vele eeuwen toegepast om de gezondheid te bevorderen. De oliën zijn anti-bacterieel van nature. Essentiële oliën ondergaan een exponentiële opmars momenteel in de VS.

doterraTE LOGO w Oil Rainbow Formal

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten. Dit gebeurt volgens een secuur procédé om de essentie of levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Het is daarom dat etherische olie ook wel essentiële olie wordt genoemd. Elke plant heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook zijn eigen toepassing. Het gebruik van essentiële oliën kwam ondermeer aan bod in afl. 2 van The Truth About Cancer. Mensen die essentiële oliën gebruiken, voelen zich ook vaak happier.

Moderne onderzoeken tonen aan dat pure essentiële oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of zelfs innemen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben.

In deze presentatie vertelt Kendra Bodine (VS) over de kracht van zuivere, therapeutisch gecertificeerde essentiële oliën.

Onderwerpen:

• Wat zijn essentiële oliën?
• Hoe en wanneer gebruik je ze?
• Hoe onderscheidt je de kwaliteit van de oliën?
• Meest gebruikte oliën en hun toepassingen voor mens en dier

Er is gelegenheid om de oliën te ruiken en ervaren alsook voor een persoonlijk advies. De presentatie wordt gegeven in eenvoudig Engels.

29 januari van 20:00 - 21:30 in Amsterdam. Kosten voor deelname zijn 10 euro, of je nu met 1 of met 4 personen komt. Als je deze avond een olie koopt, ontvang je je deelnamebedrag terug. Meld je hier aan.

doterra header


Kendra Bodine has been an essential oil user and educator for over 15 years. While searching for natural alternatives to the medications prescribed for her family, she discovered CPTG essential oils and fell in love with them. Kendra now travels the world teaching others how they can help take control of their health using these powerful oils that can help us on all levels, physically, emotionally, mentally and spiritually.

Kendra is a Certified Energy Practitioner and has a passion for helping others shift from feeling stuck and empty to seeing their potential and loving their life. She loves coaching others about the oils and has integrated their use into her energy practice with great results.

doTERRAflesjes
31 jan. - mini workshop day!

Location: Heart to Heart centrum, Bussum
Fee: €10 - bring as many guests as you want for free (but please do tell us)! Sign up here for one or all the workshops.
All workshops by Kendra Bodine in easy to understand English. Translation if necessary.

Emotional oil workshop

11u - 13 u

The doTERRA Emotional Aromatherapy System contains six unique essential oil blends that have been carefully formulated to provide targeted emotional health benefits. Each delicate blend contains pure, therapeutic-grade essential oils that can be used aromatically or topically to help balance and brighten your changing moods. Just a few drops of these naturally complex, fragrant blends can elicit profound emotional responses to help you let go of burdens, find comfort and encouragement, or inspire you to dream with passion again. Come learn more about these oils!

chakra system

Chakra workshop

14u - 16u

Chakras are energy points along the central meridian of the body. In this short workshop you will learn which diseases are connected to which of the seven chakra’s. You will also learn which oil to use best in the different situations.

hond kat

Pet workshop

16u - 18u

Natural healing for you and your furry family... without side effects!

Join us to learn how doTERRA CPTG® essential oils can help with:
Allergies, anxiety, arthritis, asthma, bladder issues, digestive problems, dry skin, earache, gum disease, infections, mange, pain, parasites, worms, parvo and much more!

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Bliz Events BV gevestigd te Bussum, betreffende deelname aan trainingen, lezingen, workshops, seminars, congressen, conferenties hierna te noemen 'evenementen'. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Bliz Events. ‘Deelnemer’ is degene die zich heeft ingeschreven voor een van de door Bliz Events georganiseerde evenementen.

Artikel 2 - Voorinschrijving

Indien de prijs van een evenement nog niet bekend is, dan is het mogelijk om alvast zonder enige verplichting voor in te schrijven, middels een e-mail aan office@blizevents.com of via het contactformulier. Hierin dient vermeld te worden voor welk evenement interesse is en het aantal personen dat wil deelnemen. Zodra meer informatie bekend is, wordt de aanvrager op de hoogte gesteld van het evenement.

Artikel 3 - Reserveren

Er bestaat een mogelijkheid tot reserveren, tot een maximum van een week voor aanvang evenement. Per e-mail naar office@blizevents.com dient te worden aangegeven, voor zover er niet direct op de website van Bliz Events wordt gereserveerd:

A) om welk evenement het gaat,

B) hoeveel kaarten er gereserveerd dienen te worden à welk tarief en

C) de volledige emailgegevens van iedere individuele deelnemer/-ster. Tevens dient de deelnemer aan te geven akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Bliz Events. Bliz Events bevestigt de reservering en houdt de kaart(en) tot de vervaldatum van de factuur vast. Deelnemer is gehouden aan de financiële verplichting van deze reservering die valt onder de algemene voorwaarden van Bliz Events.

Artikel 4 - Totstandkoming van de overeenkomst

De overeenkomst tussen Bliz Events en de deelnemer komt tot stand door het invullen van de reserveringsgegevens op de website (of per post of e-mail toegezonden) door de deelnemer of door het invullen van een speciaal aanmeldformulier. Deze komt ook tot stand waar Bliz Events als organisator optreedt namens derde partijen. Voor zover deelnemer een reservering maakt voor een zogenaamd ‘vroegboektarief’, dient betaling te zijn ontvangen door Bliz Events uiterlijk op de vervaldatum van het vroegboektarief. Deze data zijn altijd vermeld op de website van Bliz Events. Indien de betaling op deze datum niet is ontvangen door Bliz Events, zal de reservering automatisch worden omgezet naar het volle tarief dat dan door deelnemer verschuldigd zal zijn.

Artikel 5. - Annulering door de deelnemer

Dagdeelprogramma (programma dat niet langer duurt dan één dagdeel): Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van een dagdeelprogramma is de deelnemer verplicht 15% van het volledige deelnamebedrag (met een minimum van € 15,= per deelnemer) aan administratie- en annuleringskosten te betalen. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van een dagdeelprogramma is de deelnemer verplicht het volledige deelnemersbedrag te betalen. Programma’s die langer dan één dagdeel duren: Bij annulering tot 90 dagen voor aanvang van een programma is de deelnemer verplicht 30 euro administratiekosten te betalen. Bij annulering binnen 90 dagen voor aanvang van het programma zijn de annuleringskosten 30% van het deelnemersbedrag. Bij annulering binnen 60 dagen voor aanvang van het programma zijn de annuleringskosten 50% van het deelnemersbedrag. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van deze programma’s is de deelnemer verplicht het volledige deelnemersbedrag te betalen. Annulering van alle programma’s dient schriftelijk te geschieden. Voor de beoordeling van de annuleringstermijn wordt uitgegaan van de datum waarop de e-mail door Bliz Events is ontvangen of het poststempel. De deelnemer kan te allen tijde iemand anders in zijn/haar plaats laten deelnemen aan het betreffende evenement of hetzelfde evenement binnen een jaar na aanmelding alsnog volgen (mits aangeboden door Bliz Events).

Artikel 6 - Annulering c.q. wijziging door Bliz Events

Bliz Events heeft het recht zonder opgave van redenen een evenement te annuleren in welk geval de deelnemer recht heeft op terugbetaling van het volledige door deze aan Bliz Events betaalde bedrag. Indien mogelijk zal Bliz Events een passend alternatief bieden. Als deelnemer hier gebruik van maakt, vindt er geen terugbetaling plaats. Bliz Events is te allen tijde gerechtigd de datum, tijden en de locatie van een evenement te wijzigen. Indien Bliz Events tot het oordeel komt dat van de deelnemer in redelijkheid niet kan worden gevergd het evenement onder de gewijzigde voorwaarden bij te wonen, kan Bliz Events besluiten tot al dan niet (gedeeltelijke) terugbetaling van het deelnemersbedrag. Het staat Bliz Events te allen tijde vrij de inhoud en opzet van het evenement te wijzigen, zonder dat de deelnemer daardoor enige aanspraak op schadevergoeding heeft. In zeer zeldzame gevallen is het mogelijk dat de geplande spreker/trainer het evenement niet zelf kan geven. Deelnemer gaat er mee akkoord dat Bliz Events in dat geval een vervangende spreker/trainer inzet wat redelijkerwijs niet ten koste zal gaan van de kwaliteit van het evenement. Deelnemer heeft in dit geval niet het recht om het evenement te annuleren of op restitutie van deelnamekosten. Bliz Events zal de deelnemer zo spoedig mogelijk in kennis te stellen van enige wijziging als hierboven bedoeld.

Artikel 7 - Deelname verplaatsen

De deelnemer heeft het recht om tot 3 weken voor aanvang van het evenement de deelname kosteloos naar hetzelfde doch later gepland evenement, zoals vermeld in artikel 5, indien beschikbaar, te verplaatsen zonder extra kosten voor deelnemer. Bij verplaatsing binnen 1 week voor aanvang van het evenement worden 25 euro administratiekosten in rekening gebracht aan deelnemer.

Artikel 8 – Privacy

Alle persoonsgegevens die in het kader van de overeenkomst met de deelnemer worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. Indien Bliz Events namens een derde partij de organisatie van een bijeenkomst verzorgt, kunnen de persoonsgegevens van de betreffende bijeenkomst aan hen ter beschikking worden gesteld.

Artikel 9 – Uitsluiting

Bliz Events heeft het recht zonder opgave van redenen een deelnemer voor aanvang van een evenement van deelname uit te sluiten, in welk geval de deelnemer recht heeft op terugbetaling van het volledige door deelnemer aan Bliz Events betaalde bedrag. Bliz Events behoudt zich het recht voor om een deelnemer die meer dan 1 uur te laat komt toegang tot een evenement te weigeren, indien dit naar het oordeel van Bliz Events een storende invloed heeft op de bijeenkomst, in welk geval de deelnemer geen recht heeft op enige terugbetaling. Bliz Events behoudt zich het recht voor om een deelnemer die zich misdraagt uit een evenement te verwijderen indien de misdraging naar het oordeel van Bliz Events een storende invloed heeft op de activiteiten, in welk geval de deelnemer geen recht heeft op enige terugbetaling.

Artikel 10 – Vervanging

De deelnemer kan bij verhindering zijn plaats kosteloos laten innemen door een invaller, indien de volledige naam en contactgegevens van de invaller aan Bliz Events per email wordt medegedeeld minimaal twee dagen voor aanvangsdatum van het evenement. Deze bepaling laat onverlet het recht van Bliz Events om een deelnemer te weigeren of om een evenement te annuleren.

Artikel 11 – Prijzen

Prijzen zijn vermeld in de van tijd tot tijd door Bliz Events gepubliceerde nieuwsbrieven, advertenties, folders en op de website (drukfouten voorbehouden). Deze prijzen zijn bindend, tenzij in een schriftelijke overeenkomst een andere prijs is overeengekomen. Bliz Events heeft het recht haar prijzen te allen tijde te wijzigen, met dien verstande dat na bevestiging van een evenement de op dat moment geldende prijs blijft gelden, tenzij het evenement wordt geannuleerd en naar een latere datum wordt verschoven, in welk geval de ten tijde van de nieuwe bevestiging geldende prijs van toepassing zal zijn. Voor zover er vroegboektarieven geldig zijn, dienen deze te zjin ontvangen door Bliz Events vóór de uiterste betalingstermijn. Zo niet, dan is automatische het volle tarief verschuldigd. Genoemde prijzen gelden in euro's en zijn inclusief betreffende BTW, tenzij anders vermeld.

Artikel 12 – Betaling

De deelnemer is gehouden facturen binnen 14 dagen na factuurdatum te betalen, doch uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van het evenement op onze Rabobankrekening NL95 RABO 0129 5952 92 ten name van Bliz Events te Bussum, indien niet reeds met iDeal op de website is betaald. Vermeld hierbij voor onze administratie de volgende omschrijving:

- factuurnummer
- welk event u aan wilt deelnemen
- naam van de deelnemer(s)


Voor deelnemers die vanuit het buitenland geld overmaken:
BIC code: RABONL2U ; IBAN nummer: NL95 RABO 0129 5952 92. Deelnemer is verantwoordelijk voor het te allen tijde vermelden van een accuraat en werkend emailadres waarop Bliz Events met deelnemer kan communiceren en deze up to date te houden. Facturen, betalingsherinneringen, informatie over de events en andere wellicht belangrijke informatie wordt door Bliz Events per mail verzonden. Deelnemer is in dit kader zelf verantwoordelijk deze informatie te ontvangen. Bij niet tijdige betaling is de deelnemer van rechtswege in verzuim zonder dat ingebrekestelling door Bliz Events is vereist en is een vertragingsrente verschuldigd van één procent (1%) per kalendermaand of deel daarvan. Alle kosten die Bliz Events redelijkerwijs moet maken in verband met aan de deelnemer toe te rekenen tekortkomingen in nakoming van diens verplichtingen jegens Bliz Events en eventuele boetes zijn voor rekening van de deelnemer. Daaronder zijn inbegrepen kosten van interne administratieve afhandeling en alle (buiten)gerechtelijke (incasso)kosten in verband met externe (rechts)bijstand, welke minimaal vijftien procent (15%) van het verschuldigde bedrag zullen bedragen met een minimum van € 136,- per factuur. Pas als de volledige betaling door Bliz Events is ontvangen, is de inschrijving definitief. De betalingsverplichting van een gemaakte reservering blijft hoe dan ook bestaan, ook als deelnemer niet aan het betreffende evenement deelneemt.

Artikel 13 - Intellectuele eigendom

Het auteursrecht, databankrecht, merkrecht, octrooirecht, beeld, audio en alle andere rechten van intellectuele eigendom op het evenement en op alle in verband daarmee door of namens Bliz Events uitgegeven folders en digitale informatie berusten uitsluitend bij Bliz Events c.q. haar licentiegever(s). Alle rechten van intellectuele eigendom, waaronder doch niet beperkt tot het auteursrecht, op rapporten, voorstellen en andere bescheiden die voortkomen uit werkzaamheden van Bliz Events of haar vertegenwoordigers, berusten uitsluitend bij Bliz Events c.q. haar licentiegever(s). Alle van of namens Bliz Events in het kader van het evenement verkregen informatie en (werk)materiaal is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik van de deelnemer of zijn organisatie. Het is de deelnemer niet toegestaan de verkregen

informatie / materiaal hier buiten op enigerlei wijze geheel of ten dele te verveelvoudigen of openbaar te maken, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van Bliz Events. De overeenkomst met de deelnemer strekt op geen enkele wijze tot overdracht van enig recht van intellectueel eigendom ten aanzien van het evenement en de in het kader daarvan door of namens Bliz Events aangeboden informatie, noch tot enig licentierecht, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald. Indien deelnemer een audio- of video-opname van een evenement koopt, is deze bedoeld voor het privé gebruik van de persoon die dit materiaal heeft aangeschaft.
Het verspreiden, vermenigvuldigen of zonder toestemming vertonen van dit materiaal in groepen is niet toegestaan. In dit geval heeft Bliz Events recht op een aanzienlijke schadevergoeding.

Artikel 14 – Aansprakelijkheid

Bliz Events verplicht zich de evenementen naar beste inzicht en vermogen te organiseren. Indien het evenement namens Bliz Events door een derde wordt verzorgd, aanvaardt Bliz Events slechts aansprakelijkheid voor die derde voor een handelen of nalaten van die derde tijdens het evenement zelf, onverminderd het in dit artikel bepaalde omtrent beperking van aansprakelijkheid van Bliz Events. Bliz Events aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van enig handelen of nalaten op grond van de verkregen informatie, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove nalatigheid van Bliz Events. De eventuele aansprakelijkheid is per gebeurtenis steeds beperkt tot ten hoogste het door de deelnemer aan Bliz Events voor het evenement betaalde bedrag, waarbij een reeks van gebeurtenissen geldt als één gebeurtenis. In geen geval is Bliz Events aansprakelijk voor indirecte c.q. gevolgschade, zoals bijvoorbeeld gederfde inkomsten. Bliz Events doet geen toezeggingen of maakt geen beloftes ten aanzien van te behalen resultaten door deelname aan een door Bliz Events georganiseerd evenement. Deelnemer participeert voor eigen verantwoordelijkheid aan het evenement. Bliz Events accepteert geen aansprakelijkheid voor letselschade tijdens de events die Bliz Events organiseert.

Artikel 15 – Vertrouwelijkheid

Bliz Events zal ten aanzien van het gebruik van voor het evenement verstrekte of ter kennis genomen informatie die zorgvuldigheid betrachten, die redelijkerwijs kan worden gevraagd.

Artikel 16 – Klachtenprocedure

Bliz Events doet er alles aan om de kwaliteit van haar evenementen te waarborgen. Mocht de deelnemer desondanks ten aanzien van de kwaliteit opmerkingen hebben, dan kan deze zich hieromtrent schriftelijk richten tot Bliz Events BV, Postbus 1363 1400 BJ Bussum.

Artikel 17 - Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op de rechtsverhouding tussen Bliz Events en de deelnemer is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Geschillen voortvloeiende uit overeenkomsten, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam. 


Welkom op mijn blog!
Hier hoop ik je te inspireren met mijn ontdekkingsreizen op het gebied van bliss, gezondheid en bewustzijn. Een reactie van jou vind ik leuk!

 

Wat fijn dat je mijn site bezoekt!
 

Ik ben Liesbeth. Mijn passie is bewustwording en -making, van de binnen- en buitenwereld, om gezondheid, balans en geluk te vinden.
Mag ik jou ook inspireren?
 
 

Liesbeth Bakker Profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf
en terug naar de natuur.

tickets

Bliz Newz

Aanbiedingen, nieuwtjes, cadeautjes of inspiratie van ons of anderen, ontvang je via onze Bliz Newz.
captcha 

Logo BE small

Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth11 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 37 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40 Notice: Undefined variable: s5boxwidth12 in /mnt/web114/b2/76/57677376/htdocs/modules/mod_s5_box/mod_s5_box.php on line 40